MENU EN DE WHISK(E)Y’S
Amuse: Zeeuwse garnaaltjes | gember mayonaise
Whisky: Arran Quarter Cask The Bothy | Isle
*
Voorgerecht: Makreelfilet gebrand met gerookte olie | mango peper compote | peper mayo | soya kroepoek | radijs
Whisky: Benromach Organic | Speyside
*
Soep: Bloemkoolsoep | tapenade van noten en truffel
Whisky: Balblair 10yo | Highland
*
Tussengerecht: Buikspek | kool uiencompote | graanmosterd
Auchentoshan The Bartender’s Malt Limited Edition | Lowland
*
Hoofdgerecht: Striploin | PX
Whisky: Kilchoman Sanaigh | Islay
*
Nagerecht: Tarte tatin van Hoogstrate appels (Kloetinge) | hazelnootcreme
Whisky: Stranahan’s Blue Peak Solera Finish | Colorado USA
*
Koffie met karamel fudge
Whisky: Glenfarclas 9yo Oloroso Sherry cask | Speyside
MENU INCL. WHISKY’S KOST € 90.00 P.P.