EERST VOLGENDE WHISKYDINERS ZIJN OP VRIJDAG 13 NOVEMBER, VRIJDAG 20 NOVEMBER, VRIJDAG 4 DECEMBER, VRIJDAG 11 DECEMBER EN ZONDAG 13 DECEMBER (LATE WHISKY LUNCH!!)
HIER KAN DUS VOOR GERESERVEERD WORDEN!!! (€ 85 PP LUNCH OP 13 DECEMBER €65 PP)
MENU EN DE WHISK(E)Y’S (VOORBEELD VAN 2019, MENU 2020 NOG NIET BEKEND)
Amuse: Zeeuwse garnaaltjes/gember mayonaise
Whisky: Wolfburn 1st Release First Batch (Northern Highlands)
*
Voorgerecht: Tartaar cru van wilde zeebaars/honing-wasabi
Whisky: Port Askaig 14yo Bourbon Cask (Islay)
*
Bloemkoolsoep/tapenade van gemengde noten en truffel
Whisky: Tormore 16yo (Speyside)
*
Tussengerecht: In jus gestoofde Iberico varkensnek/groene appel/zoete ui
Whiskey: AnCnoc (Highland)
*
Hoofdgerecht: Eendenborstfilet/saus van rode kool
Whisky: Ardbeg Uigeadail (Islay)
*
‘Kaas’: Brexit kaas i.b.
Whisky: Hellyers Road Pinot Noir (Tasmanië)
*
Nagerecht: Brownie met pompoenswirl/spicy pompoen sorbet
Whisky: Stranahan’s (Colorado/USA)
*
Koffie met nog geen idee wat
Whisky: Scapa (Orkney)
Inver House Green Plaid (Scottish Blend ’70s)