VOORBEELD VAN ONS LAATSTE WHISKYDINER
MENU EN DE WHISK(E)Y’S
Amuse: Steak tartaar
Whisky: Isle of Raasay (Isle)
*
Voorgerecht: Gekonfijte eend|pompoen|paddos
Whisky: Benriach The Twelve (Speyside)
*
Soep: Aardpeersoep|uitgebakken spekjes
Whisky: Kilkerran 8yo Olorosso sherry cask strenght (Campeltown)
*
Tussengerecht: Parelhoenfilet|gerookte bospeen|rosti zoete aardappel
Whiskey: Aultmore 12yo ‘Foggie Moss’ (Speyside)
*
Hoofdgerecht: Skreifilet| aardappel-Parmezaanschuim/mosterdsaus
Whisky: Oban DE (Highland)
*
‘Kaas’: CB Kaltenbach| kaas
Whisky: Dingle Fourth Single Pot Still Release (Ierland)
*
Nagerecht: Citroen meringue taartje|Koffie Kenia ijs
Whisky: Douglas Laing’s The Epicurean Riversaltes Wine Cask (Lowland)
*
Koffie met chocolade brokken
Whisky: Eagle Rare 10 years (Bourbon)