MENU EN DE WHISK(E)Y’S
Amuse: Crème van pastinaak | krokant van Coppa
Whisky: Arran Robert Burns | Isle
*
Voorgerecht: Artic Char
Whisky: West Cork Port Cask | Ierland
*
Soep: Cock-a-leekie (kip | prei)
Whisky: Glenkinchie DE ‘Amontilado Cask wood’ (Lowlands)
*
Tussengerecht: Risotto | rode mul | kruidenolie
Whisky: Woodford Reserve Malt Whisky | Kentucky Straight
*
Hoofdgerecht: Hertenboutbiefstuk | rode kool | stoofpeer | hete bliksem | peperkoeksaus
Whisky: Glenallarchie Oloroso Sherry Finish 10yo | Speyside
*
Nagerecht: Eclair met hazelnoot | caramel | kersen gel
Whisky: Bunnahabhain 12yo Unchilfiltered | Islay
*
Koffie enzo..
Whisky: Horstman Graan Whisky | Nederland
MENU INCL. WHISKY’S KOST € 95.00 P.P.