Op vrijdag 24 november (VOL!) en vrijdag 1 december organiseren wij weer een Whiskydiner in samenwerking met Paul Martens. Kosten € 80.00 p.p. voor het diner inclusief de Whisky’s…..

Onderstaand menu inclusief de geschonken Whisky’s van ons laatst georganiseerde Whiskydiner……

 

MENU EN DE WHISK(E)Y’S

Amuse: Creme van pastinaak/truffelschuim/krokant van Coppa

Whisky: Rowan’s Creek (Kentuky Bourbon/USA)

*

Voorgerecht: Tartaar van kalf/spek mayonaise/bloedworst/cranberry-zuurkool

Whisky: Benromach Sassicaia Wood Finnish (Speyside)

*

Cock-a-leekie (Kip/prei)

Whisky: Glenkinchie DE ‘Amontillado Cask Wood’ (Lowland)

*

Tussengerecht: Pulled pork/gemarineerde rode kool

Whiskey: Bowmore 10 yo Tempest Batch 6 (Islay)

*

Hoofdgerecht: Kabeljauwhaas ‘Nobu style’

Whisky: Togouchi 18 yo (Japan)

*

‘Kaas’: Kaas van Erik Murre (‘s-Gravenpolder)

Whisky: Arran Machrie Moor (Isle)

Glen Scotia Double Cask (Campbeltown)

*

Nagerecht: Tarte tatin van Hoogstrate appels (Kloetinge)/hazelnoot creme

Whisky: Macallan Amber (Highland)

*

Koffie met Maltezers

Whisky: Lagavulin DE (Islay)