Dit was het menu inclusief de geschonken Whisky’s van ons laatste Whiskydiner…… We organiseren ‘snel’ weer een nieuw diner!

 

MENU EN DE WHISK(E)Y’S

Amuse: Zeeuwse oester/rauw en schuim

Whisky: Longrow Peated (Campbeltown)

*

Voorgerecht: Steak tartaar

Whisky: Arran Port Finish (Isle)

*

Pompoensoep

Whisky: The Glenturret 10 yo (Highland)

*

Tussengerecht: Buikspek/kool/graan mosterd

Whiskey: Woodford Reserve (USA)

*

Hoofdgerecht: Hertenboutbiefstuk/wildjus met Earl Grey/rode kool/appel

Whisky: Auchentoshan Blood Oak (Lowlands)

*

‘Kaas’: Kaas van het eiland….

Whisky: Nikka Coffey Malt (Japan)

*

Nagerecht: Blueberry koffie cake/Zeeuws babbelaar ijs

Whisky: Highland Park 8 yo MC (Orkney)

*

Koffie enzo

Whisky: Glendronach 12 yoPX/Oloroso (Speyside)

+ nog één verrassings Whisky